zapomniane serca

Зустріч, така жадана,
Водночас солодка і гірка.
Скоро вже почне світати,
А Вона у когось вдома,
Все ще гола та п'янА.

На пам'ять, Він - який ніяк не дочекався,
Лишив дарунки їй, десь на висотці,
На даху.
Там світанки разом зустрічали,
Кохалися,
Разом бронювали чергу до раЮ.

Але вже в  полум'ї згоряє те кохання.
І Той що марив -
Серця свого попіл видихав,
Біль не хвилює - бо ні чорта не відчуває,
Забутий нею, і п'янючий в хлам.


Рецензии