ТУЗ

Загарчали коліщата,
Загули мотори,
Сіли в літак пасажири,
Полетіли вгору.
А пілот, такий веселий,
Все щось там муряже:
- То стрілою каруселить,
То петлю зав'яже.
Переверне літака,
Та спіраллю крутить,
Пасажирів-бідаків,
Як з похмілля мутить.
Рачки виліз там один
Пасажир з Одеси,
І белькоче з переляку
Так до стюардеси:
- Більше я не полечу
На Аерофлоті,
Відкрий двері, я зійду
Десь на повороті!
Пасажири так кричать,
Як чорти у пеклі:
Один гарчить:- Вашу мать!
Інші кличуть"веклу".
А мені це, хоч би-"хни",
Все це так потішно,
Та до того ж мені з ними,
Весело і смішно.
Чи не можуть всі вони
Так, як я сидіти?
Навіть соромно за них,
Ну, кричать, як діти.
Тільки я один такий -
Сиджу собі "Тузом",
Бо ніколи я не був
В житті боягузом.
Я сиджу і п'ю чайок
Без страху й розпуки,
І скажу, що літачок,
Дуже гарна штука!
І летів би я й летів,
З вечора, до рані,
Бо, все теє бачу я
На телеекрані.

     19.11.2016р. 14:40.


Рецензии