19, 11, 2016 Эзоп про всё

Кабыла зноў трасе нямоглым крупам, каб скінуць баб нахабных купу. Паселі ў радок, як быцца на канапе, не ўцямяць , што кабыле цяжкавата ўжо. Але дурніца цягне ўсё яшчэ, хоць ногі ўжо дрыжаць, знасіліся капыты, з наздры, з вушэй крыві сляды, ў магілах абрыдаліся дзяды, што ваявалі ...
Каняка так і здохне на шляху да шчасця, калі не зробіць пэўныя высновы , спадарства. Нам трэба толькі раз прыўзняцца духам і скінуць трутняў з карку і няпруху!


Рецензии