Posmishka

Так цікавого багато
Ми розповімо без меж.
Можемо намалювати
Фарбами усе. Але ж...
       Чи торкнемося ми сердця?
       Кожен в себе запита...
                Більше ніж мільони слів
                Варта посмішка проста.

......Посміхнись!               
                І вже початок є!
......Посміхнись!
                Це сили додає!
Допоможе Бог..
                Помолися ...та...
Стежка до сердець -
                Це посмішка проста.

Всі образи та насилля
Вже несила зносити..
Боже слово про спасіння
Зможе всіх потішити!
            Світ цей не зігріє..В сердці
            Порожнеча, пустота...
                Шляхом до надії буде
                Посмішка проста!


......Посміхнись!               
                І вже початок є!
......Посміхнись!
                Це сили додає!
Допоможе Бог..
                Помолися та...
Стежка до сердець -
                Це посмішка проста.

Щирим людям добру звістку
Прагнемо ми донести.
Та є сумніви: а раптом
Нас не будуть слухати?
              Якщо хтось вибухне гнівом,
              То боятися неслід...
                Усміх творить диво!!!
                Й розтопить сердця лід!


......Посміхнись!               
                І вже початок є!
......Посміхнись!
                Це сили додає!
Допоможе Бог..
                Помолися та...
Стежка до сердець -
                Це посмішка проста


Рецензии