Израиль

Не до кінця розумію я -
добра чи злая..
Повна цікавих історій
країна Ізраіль...
Книжки..і ті тут читають
справа наліво!!
Влітку спекотно..взимку..
справжнісенькі зливи!!!
Є тут пустелі..такі бездиханні
як Амінь...
Тут і не пахне Європою...
Сонце та камінь...
Та, чи ж не диво, земля неродюща
руда...
Фінік, оливки і вже дозріва виноград..
Мертвого моря вода ядовита,
солоне лоно -
Так ось яке ти царство Давида
та Соломона!!!
З Єгипту сюди, де Біблійні стежки
і зараз побачиш,
крізь море Червоне ізраільтяне
 із рабства прийшли...
Ну як не заплачеш...
Лише ступити встигли вони на сушу..
І вже нарікали
Єдиного Бога, що визволив їх
євреї зрікались...

Теля золоте...Хвилю гніву на них
Єгова просіяв..
Сорок років в пустелі блукали вони..
разом з Моісеєм.
Кров'ю змучене серце наллється -
Кричати зваба...
Нищить араба єврей..і єврей араба...
Сонце за хмару зайде, вже не спека..
Чи дмухне вітер...
Війна оселилася тут ...і чомусь
здається навіки..
Щоб зрозуміти життя..
і гріхи чи простимі
З вірою в Бога, впевнені, люди клякають
в Єрусалимі..
Не до кінця розумію я
добра чи злая....
Рада знайомству з тобою...
країна Ізраіль..


Рецензии
Зоя,а Вы заметили, что там не предают родных братьев в угоду политическим бредням...
С огромным уважением,Наталья.

Наталья Кучковская   19.11.2016 11:16     Заявить о нарушении
Наташенька, спасибо вам за внимание. Политика - дело неблагодарное!! Я понимаю, что это камень в мой огород, но...не по адресу. Я против любой войны, и в Украине, в частности.

Зоя Войтович   19.11.2016 12:06   Заявить о нарушении
Зоя, я камней давно уже не кидаю.Мне просто больно от того, что люди забыли простую истину: Мы ДЕТИ ОДНОЙ СЛАВЯНСКОЙ МАТЕРИ - русские,украинцы, белорусы.

Наталья Кучковская   19.11.2016 12:16   Заявить о нарушении