Хтось...

Хтось викарбовує ноти,
Хтось занотовує вірші.
Хтось потребує спільноти,
Хтось прагне бути у тиші.

Кожен із нас - справжні хащі,
Всесвіт без меж за дверима.
Хтось бачить сердем ще краще,
Ніж інші можуть - очима.


Рецензии