Чи Бога розп яли?

 Чи Бога розп'яли?
 Прихована зброя похована буде.
 Шукали героя?
 Бог вчить розуміти, любити,
 прощати...
 Чи любимо ми Україну як мати?
 Якщо і буває, то хто нарікає?
 Чи в хаті тій с краю всього вистачає?
 І хто нам казав, що народу свобода
 безславністю зникне в братерстві
 народів?
 Свобода від чого? Від зради,
 нахабства, печерної злоби, брехні,
 критиканства...
 Тоді розумію. З себе починаю.
 Якщо від братерства, я завжди
 страждаю.
 Від Господа благо в єднанні народу.
 Припиняться війни, падуть ліцеміри.
 Отримана моїм народом свобода
 підтримана рівними спільної віри!


Рецензии