Мене, любий, жде!

Загляда в віконце,
Ясне, літнє сонце...
Промінці грайливі,
Пташечка на сливі...

Яблука червоні,
Просяться в долоні...
Стоїть стара хата,
В гнізді лелечата...

Виноград рожевий,
Затінок серпневий...
На дроті синиці,
Я йду до криниці...

Наберу водички,
Вмию своє личко...
Свіже, й молоде,
Мене, любий, жде!
19 11 2016 р
Вікторія Р


Рецензии