Я думала, я - сильна, бо терплю

Я думала, я – сильна, бо терплю
Твоїх палких і непалких прихильниць,
Що так кружляють коло тебе вільно.
Ні, я – не сильна. Я їх – не люблю.

Я не люблю огрядних і тонких.
Я не люблю носатих та кирпатих.
Я ними би засіяла Карпати –
Нехай зростають в ялинках струнких.

Я не ревнива, то я так кажу...
Але на кожну вистачило б сили.
І так, як я, з них жодна не любила,
Заради тебе – перейду межу...

*********************************************

Гуцулка Ксеня


Рецензии