***

І так

І сяк

І вже ніяк

Чи то вже пізно?
Чи зарано?
Чи загоїлися ті рани?
А може ще вони болять?

Ночами душать
Днем скриплять
І не дають вони їй спати
Душа тримається за грати
 
І тихо ниє і скребе
І там готуються гармати
На полі бою смерть іде.


Рецензии