Дзв1нок

З телефоном  в руці я тоді засинала
І ні краплі не скаржусь на слабкість свою,
Бо тоді я дзвінка о дев'ятій чекала
І шептала крізь сльози - подзвони, я ж люблю!

І німіла рука, сон крізь сльози шептав -
Не надійся, поринь і забудься.
Палко ти так казав, що навік покохав...
Знов кошмари до мене вернуться?

І в дванадцять дзвінок. "Ти вже спиш?
Ну а в мене повно роботи. Ну спи.
Я забувся про тебе?? Ти думки ці облиш.
Звісно люблю, ти чого, не сміши!

Я б до тебе хотів... я прийду тобі в сни...
Ти втомилась, іди вже, лягай"
Ти також не засиджуйся. Звісно прийди.
Розбудив, та нічого. Бувай.

Хоча ні, зачекай! Я забула сказати:
Ти у мене один, хто прийма мене всю,
Лиш тебе попри сон я волію чекати,
Лиш тебе попри все я безмежно люблю...


Рецензии