Заплющила очi у темрявi

Заплющила очі у темряві

І скільки б ти не лічила,
Сліпих, убитих на дні,
Ти кров'ю губи змочила,
Тримаючи стогін і крик.

Де полум'я мертвих збудило,
І знов загриміли кістки
Між мертвих ти серце згубила,
Латаючи рани слізьми.

Заплющила очі у темряві,
І марила світом хмільним,
Години злітали повільно,
У пеклі тягнулися дні.


Рецензии