Небилицi вiд Юхницi

Небилиці від Юхниці*

Ясний місяць вже зійшов у обідню пору.
Якось східцями ішов, а упав з драбини.
Їхав чумак до млина, але здибав дідька.
В огороді бузина, а в Києві дядько…

18.11.2016

* Коротке викладення змісту переважної більшості творінь ініціатора проекту „Клуб поезії“ з максимальним збереженням форми подачі.


Рецензии