У смуток, закутались тумани

У смуток,закутались тумани.
У печаль,сховалася ріка.
Від образ,не заживають рани.
Від добра,не буде вам гріха.

Сонце світить,наче чесне слово.
Теплом гріє,в серці прямота.
І добро,добром бува не новим,
Сяйвом в погляді,-вита.

Загойдала,вітами смерека,
Гонить вітер,хвилю в далині.
А мені,як на весні лелека...
Так чудово,у твоїм в вісні.

Топить кригу серця,тої ж казки...
Образ твій далекий,рідний мій.
І зимою,веснянії краски...
Линуть в серці,людяності цій.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии