Щось не так

Ти розумієш щось не так,
Не так,у день, пташки співають
А може, ще вони не знають
Що в цьому світі щось не так.

Що Осінь нас не колисала,
Ще рано, а сніга наспіли.
Та й ті вітри заголосили.
Зима у сніг природу вбрала.

Та шати ті не довга доля
Шапки з дерев в гілля скотились
Ми їх лиш вранці роздивились
Знов, у дерев, рамена голі.

Ти розумієш що ше треба?
Ще жовте листя не в розмін
Багрянец потребує змін
Та просить Сонечка у неба.

А небо, мовчки, брови хмурить
Жене за обрій хмари сиві,
Що постарілі… не красиві
Та вранці лиш червоним дурить.

Все обіцяє… буде день
Дощі постукають в вікно
Але дощу вже все… рівно
І він заводить канитель

Ти розумієш щось не так,
Пташки мовчать та не співають
Хто їм сказав, вони вже знають
Що в цьому світі щось не так.


Рецензии