Зiв ю нитку за ниткою

      ***
Зів'ю нитку за ниткою,
Нотку за ноткою.
В серце вкладу.
Голос коханого,
Жевріє раною.
Мить украду.
Гілкою тонкою,
Божою іконкою,
Тихо промайне.
Ніч ошелешила,
Як живеш дешево,
Як зміняв дешево,-ти мене.
     ***
Заболіло серденько,
Прийшов жаль.
А в очах у любого,
Та й печаль.
Не зміняв,не забув,
Не згубив.
Чом картаєш?
Ти ж не знаєш...
Як я жив.
Як топив у горілці біду.
Як бажав що до тебе прийду.
Як з очей покотилась сльоза.
Я ж за тебе,та з тобою...лиш за.
За тобою,у світ...
Хоч за край.
Не картай мене,серденько.
Не картай.
    ***
Защеміло серце,-біда.
Тіло вкрила холодна вода.
А по тілу коханому вмить...
Моє серденько також болимть.
Мої очі зі смутком душі,
Заскучали та й пишуть вірші.
А ще руки не знаю. де діть.
До коханого,ноги ж ведіть.
До коханого ж лине душа.
Мов листа,посилає вірша.
Прочитай його,чуєш? Почуй.
Та де інде уже не ночуй.
Прокидайся,нехай серце спить...
Якщо воно по іншій болить.
Якщо руки ласкають її,
Якщо устоньки то не мої.
      ***
Ой не смій говорить так,не смій
Бо ти ж знаєш що я тільки твій.
І на тебе чекаю весь час.
Говорив що кохаю,не раз.
      ***
Говори мені кожную мить,
Бо без тебе так серце болить.
Кожна мить,кожна хвилька й нема.
Говори.Щоб я знала,-не сама.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии


необычно приподнятое
такое не такое
простительно
нет слов

нет оков
относительно
нейти со тобою
там вечно неотнятая

.....ь
?

Денис Побединский   18.11.2016 12:19     Заявить о нарушении
. Ну просто загадка какая то.

Лена Грама   19.11.2016 00:56   Заявить о нарушении