Дивна картина

Десь там у темнім замку
Де дуже-дуже тихо
Там аж чотири ґанки
І там не чутен вихер.

Хлопчина проживає в замку
Де дуже дуже тихо
Де аж чотри ґанки
І де не чутен вихер.

На скрипці музицює
Портрети він малює
А також він співає
Але гостей не запрошає

Він дуже любить малювати
Художником він мріє стати
І взявсь малесенький хлопчина
Намалювать і ще одну картину

Він намалює хмари,степ і ліс
Він намалює замок свій
Він намалює дуб,що той бобер обгриз
Також місцину,де є вовк сірий

Він намалює цілий світ уявний
Він намалює фею з подушок
Він намалює горщик гарний
Та із овечки кожушок.

Він намалює гори,полонини
Та дережабль золотий
Він намалює кущики малини
Він намалює світ уявний свій.


Рецензии