18, 11, 2011 Пятница, наверное

Мо таму што пятніца ...
Сціскае сэрца невыносны боль. То абыякавасці цень ажно на столі, на сценах... справа , злева , на падлозе, скруха вакол, трымае ў аблозе ...зноў. Адзін ты быццам бы ў свеце . Абрабаваны ўшчэнт на Не. Трымацца ўжо няма за што табе ...Калі баліць , тым болей... Нікому не патрэбен ты ў горы. Таму ... нам трэба ўсьміхацца, каб па адным не заставацца. То прыбіраем мо з жыцця свайго нянавісць...
Такі вось аўтатрэніг мае сэнс ...Цяпер ён асабліва ў трэндзе. Цярпі, чакай на нізкім старце... Бо пераможцай стане толькі ...звышўпарты


Рецензии