Душа болiла, душа страждала

Душа боліла, душа страждала
Душа ховалася від людей.
Вона від горя потопала,
Їй жить зосталося ідей.

В ній стільки болю причаїлось,
Що можна вовком все життя.
Вона, як їй не те хотілось,
Про взлет марила в небуття.

Літати там над небесами,
Складати вірші, просто жить.
Не відчинили Біси брами,
Та й не літать, тепера гнить.

17.11.16.


Рецензии