Я пацифист

Are you able, dear friend,
To keep feelings in your hand?
Sorry, in another case
I will break your fucking face.

Stop afraid, extinguish stress,
Will be suffer for success.
This is my idee fixe -
Breaking faces after six.

Я пацифист и это мое кредо -
Не бить людей по фейсам до обеда.
Но если попадешь ко мне после шести,
Навряд ли сможешь ноги унести.


Рецензии