Я порiвняв би це... Не знаю, як

Я порівняв би це... Не знаю, як,
Не знаю, з чим це можна порівняти,
Коли тебе так прагну обійняти –
Клубок у горлі, як щасливий знак.

А ще один щасливий знак – сльоза –
Сестра того мого клубка у горлі.
Вони – межа щасливого і болю.
І разом заважають щось сказать.

А може, і не треба порівнянь?
І зайва навіть спроба порівняти?
От просто – притулити, обійняти.
Без зайвих слів... Без думки... Без вагань...


Рецензии