Зима агресор

Зима агресор й окупант
У осені забрала місяць часу,
Бо має ще й такий талант -
Скрізь сипати на землю сніжну масу.

Прийшла із півночі вона,
Де народилася і досі діє,
Агресія  - хвороба дна,
Яка ще й результатами радіє.

Що заморозила живе
І вже ніхто, а лиш вона панує
Та й ще помовчати всіх зве,
Хто не підкориться, той пожалкує.

На жаль здалася й осінь їй,
Та вірю так завжди не може бути,
Весна піде у справжній бій
Щоб не було про зиму й чути.

І оживе тоді усе,
Яке зима морозами гнітила,
На північ вижене за це,
Її де злісна дикість народила.
17.11.16.   


Рецензии