ХО ОД - ВЪ РЕ Ее МЕ НИ!!!

ЧА СЫ :   ТИ КЪ - ТА Аа КЪ!... - ТИ ИК - ТА АК!!...

   -  Аа - ВЪРЕМЯ :  НИ Ии - ТА АК!!... - Ии иИ -  НИ Ии - ТА Аа КЪ!!!...

ВЪРЕ Ее МЯ!!!... - ЧЕЛО ВЕКЪ - БЕ РЕ ГИ Ии!!!...

   -  НИ - НИ Ии!!!... -  НИ Ии - НИ Ии иИ!!!... -

ВЪРЕ Ее МЯ - Ии иИ - ВЪ - ТЕБЕ - Ии ДЁ ЁТ!!!...   (Йй)

   -  НИ Ии - НА Аа -  ЙО ТУ!!!... - НЕ - ПЪРИ БЪЛИЗИЛЪ СЯ Яя - ТО ТЪ!...

   -  КЪТО  ХО ОД - ВЪРЕ Ее МЕ НИ!!!... - НЕ Ее -  ОО ЩУ ТИ ИЛ!!!...

   -  ТО ОТ!!!... - Ии иИ - НЕ - ЖИ ИЛ!... - ТО ТЪ - СЪ - НА МИ!!... -  НЕ  ЖИ Ии ЛЪ!!!...

   -  ООТЪ Дель ные... -

      P.S

     ХО ОД - ДОМА(Д) ЛУЧЕНИЕ(О) - ГА РЪ МО НИЯ(Х)

     НИ -  ВЪРЕМЯ  ВО ОО БЪ ЩЕ!!! -  МЪНОГО МЕРЪНЫЙ  ОО БЪ ЕК ТЪ!!!

     Ии иИ - НИТИ(И) - ЧЕ РЕ ЕЗ - ТЕ БЯ Яя(и)

     Йй -  ВЪРЕМЯ(Й) ВЪ  ТЕБЕ(й) -  Йй ОО ТА - МИ ГЪ - МЪГЪ НО ВЕ ЕНИ Ее

     ТА -  ГЪРЯ ДУ ЩЕЕ -  ИЗ НАЧАЛА(А)  ТЪВЁРЪДО УСТА НОВЪ ЛЕНЪ НОЕ(Т)

     АК -  ДОПОЛЪНЕНИЕ  ДУШИ(КА)

     КЪ -  КОНЪ ЦЕНЪТЪРЪ АТ

     ОО -  ИЗ ЛУЧЕНИЕ БОГА  ВО  ВЪСЕ   МЕРЪНО СЪТИ

     ЩУ -  ПО ИС КЪ

     ТИ -  ДЪВИЖЕНИЕ

     ЛЪ -  ЛЮДИ(Л)  ВЪ  СЪ ТА НОВЪ ЛЕНИИи - ПЪРО ЦЕСЪ СЪ(Ъ)


     ДИЕ ЛО -  ИЗ ЛУЧеНИЕ(О) ЛЮДЕЙ(Л)  ИЕ =  ЯТЬ - СЪВЯЗЬ СЪ БОГОМЪ

     ДИЕ -  СЪВЯЗЬ(ИЕ)  СЪ   ДО МО МЪ(Д)


Рецензии