Двi душi

У мені дві душі...
     Одна прагне до бою,
друга прагне покою
     і земних звичних благ,
одна пише вірші
     і шука непокою,
друга мучиться в суї,
     де безвихідь і страх.
Страх розпачу й безвір'я
     у щасливе прийдешнє.
Страх фізичного тіла
     перед плинністю літ.
А душа просить Віри...
     А душа, мов черешня
хоче сніг пережити
     й одягнутись у цвіт.


Рецензии