Загорнена у простирадло лiт

Злетіла в спогаді своїм,в політ.
І сивиною повсякдення вкрита...
Загорнена у простирадло літ...
Схилилася зі щирістю на мить.
Лишилася ще чиста та відкрита,
Лиш приховала,- що душа болить.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии