Малiтва да радзiмых

Сустракайце,
Спявайце,
Мяркуйце,
Хавайце
Патаемнае ваша дыханне.

Нараджайце,
Грайце,
Уздымайце дзівосныя калосся,
прарослыя з цела - смярканне.

Ніколі не запамятвайце траўні,
Ніколі не захлопвайце стаўні
Ля вашай хаты да радзімых і праведных - ўставайце!

Майце!
Раздайце!
Бывайце!


Рецензии