Рио дэ Баронча

Е на свити хород Рио Дэ Баронча
-Можэ цэ нэ хород а сэло???
-Я тут народэуси , и свий вик закончу
И мэнэ нэ вэжэнэ НЭХТО !!!

Людэ кажя рядом Новая Баронча
-Да тут нэ далэко -3 рэ хорба
-Можэ цэ Халэштэ?
-Не таки Баронча
Просто разлучэла нас судьба

Учэра було свято у мэнэ на райони
Я узнала биз калэндоря ...
Храи дядя Генна на аккордиони
Так шо ихо чуи вся родня

А  у наши школи новэнький дирехторь
Ихо дужэ любэ школодёжь ...
И нэ помэняи направлэнье вектор
И нэ пидэ у вэрх нохамэ дошдь ...


припев

Свято , прэходэ всяточко
У Барончу и Барончаточко
Свято в Барончи милои
Мои лю- би-мои!!!

2куп
Люблю нашу ричку , бо там файни вэрбэ
И удоль коло моста тополя...
И так пахнут у вэсну  дома мои  вэншни
Биз Барончи жэтэ нам нэльзя!!!

Мамочку обниму , я колэ прэиду
Пахнэ в пички мои свижэй хлиб
Доброхо здоровля скажу я сосиду ,
И збэру цвитив я цилэй снип...

А колэ зэмою заскрэпля морозэ
И лэтаи сних як мотэльке
Я растоплю пичку и пидкену лозэ
Радость в душу и тепло прэйдэ...

Вэ нэ уезжайтэ , вицэ добри людэ
Зарэц тяжко- алэ нэ бижит
ВАс нэхто ,конэчно, плохо нэ осудэ
Цэ Баронча-Рио - НЭ МАДРИД)))


Рецензии