Чутливих стегон землетрус

Як поглинає спека та
                і хтивість пошепки стискає
Тебе за вию, "смакота"
                за комірець душі стікає
Солоних скронь, спітнілих вуст,
                долонь розкритих на покуту,
Й чутливих стегон землетрус,
                коли зривав "червону руту"...

Як поглинає спека та -
                тремтять тендітні пташки-вії,
А голе й жадібне дівча
                стенає і не червоніє...
Замріяна, руда, як жар,
                зі схибним присмаком кориці,
Тебе кохала, а в стожар
                злітались янголи, мов птиці.



    14/06/2015
 


Рецензии