Наснився лjс

 Наснився ліс, де мускулисті древа
лякають трави, квіти в"януть з ранку
і їхні товсті, ненаситні чрева,
вбирають воду і росу сніданку.

Коріння сильне, а міцні гиляки
закрили небо, що його бажаю,
пробитись важко, повз химерні гаки
де трави жовкнуть, гинуть, висихають.

Я заблукав під монстрами страшними,
де їхня крона сонце пожирає,
взійшов у хащах поміж молодими,
а їх уже ніхто не пам"ятає!

Зростав у тьмі, де гілля надто гостре,
лице і душу мою роздирає,
у дикім лісі і повітря злостне,
вдихати важко, все св"яте вбиває.

А світ вмудрився "лісом" нарядитись,
вдивляюсь далі у кремезні м"язи,
не мав нагоди, древом уродитись,
живу "травою", де скулисті в"язи.


Рецензии