Зiзнання

      ЗІЗНАННЯ.

Веди мене, через усе життя.
Неси, до раю, на руках, не зупиняйся...
Навіщо, за образи, каяття?
Кохай всім серцем і коханим залишайся.

ПРИСПІВ: (2 РАЗИ)
Якщо є крила – на крилах лети!
Очі закрий, я буду тобі снитись...
Якщо ти любиш, то не бійся самоти,
Якщо ти молишся – за мене помолися.

Хай, наші почуття не мають меж!
Коханню вірь і серцем віддавайся...
Мене ти любиш – я кохаю  теж!!!
Я, в цьому, тобі, тільки що, зізнався!!!


Рецензии