Чорт мене б...

Чорт мене побрав би,
За те, що я свекруха:
Вічно - болить серце,
Вічно -  в'януть вуха!
Може, комусь смішно,-
Мені не до сміху:
Вже набралась горя,
Вже зазнала лиха...
На доброті їздять,
Любов же не в тренді,
Нерви мої їдять,
З них вже - "тринди-бренді".
Мабуть, світ став раком?!
Думала, гадала...
З'їла булку з маком,
Всіх до чортів послала.


Рецензии