Подув легенький вiтерець

Подув легенький вітерець,
Приніс приємну новину,
Крокує літо навпростець,
Співає пісню голосну

І ллється світло вздовж та вшир,
Радійте, люди, теплій днині,
Хай буде літо, буде мир,
І щастя в кожного в родині.


Рецензии