Вам мене нiколи не забути

Якщо я Вам вже більше не цікава,
Мені також, повірте, не до спогад,
Душа холоне, як у чашці кава,
В моїх очах тепер байдужий погляд.
Я не чекаю зустрічі — даремно,
Ніхто ми один одному, по суті...
Але одне я знатиму напевно,
Що Вам мене ніколи не забути...


Рецензии