Зимно на душi

Зимно на душі,
       на серці зимно.
Сіро за вікном
       і сіро у житті.
Час плететься в сутінках,
       згорблено, невпинно,
І невпинно стука
       годинник на стіні.
Пусто у квартирі,
       на душі щось пусто.
Завиває вітер,
       виє самота.
Розридалась осінь,
       ливень хлеще густо,
Розриває мізки:
       знову я одна.
Думаю про сина,
       сумую за сином.
За сивими смутками
       тихо сію сум.
...Сич кричав так жалібно,
    Пес скулив під тином...
Не можу звільнитись
        від тривожних дум.


Рецензии