Вони примарою-життям живуть...

Я не спілкуюсь з чорними людьми,
Не з тими в кого темний колір шкіри
А з тими,хто не бачить світла в мирі
І ходить-бродить нетрями пітьми.
Вони у білосніжній чистоті,
Знайдуть завжди мікрончик бруду
І говорити лиш про нього будуть,
Псуючи  душі,не лише тільки свої.
Вони примарою-життям живуть;
У глибину пітьми пірнають
І завжди стогнуть,і щодень ридають
Чорнявим язичком плітки плетуть.
Я не суджу-я констатую факт
А прийде час судити Бог їх буде,
А то не людські брехні-пересуди
Тож майте,нечестиві,Божий страх!
Бо не підкупиш Бога хабарем,
Він не суддя підкупний і брехливий,
Не створюэ підступний Він тандем
І суд Його-то суд э справедливий!


Рецензии
с чёрными людьми дружить не надо
вы совершенно правы
только с Господом отрада
святы его нравы

очень понравилось
восхищён

Владимир Гельм   14.11.2016 18:54     Заявить о нарушении
Их надо звать на Христов путь.
Сложнее с теми ,кто познал Христа и вернулся
в свою блевотину.
Спасибо за отзыв.

Левиа   15.11.2016 22:40   Заявить о нарушении