Батьк вщина

Хлопчина, років вісімнадцять
Пішов служити рідній Батьківщині.
Хотів він плідно працювати,
Над помилками, зробивших тріщини.
Ті тріщини, що має ненька
На серці нашої Землі,
Вона ж у нас одна рідненька,
Тільки ми тут усі в теплі.
Тому, оберігаймо Україну,
Любіть її, садіть ліси.
І коли ворога я стріну,
Скажу:"Прийшли дарма на землі ці".


Рецензии