Болить менi Росiя й Украiна

Болить мені Росія й Україна.
Все, що руйнуємо комусь на зло.
Міста, квітучі села  зараз вже руїни.
А скільки невинного народу полягло?

Дивіться, залишають матір діти,
Бо окупована кровна земля.
На чужбину не в силах їхать,
Давненько вже стара злягла.

Хтось покидає свій маєток, хтось хатинку.
Все саме рідне і близьке до болю.
Лишає годувальник дітей на бідну жінку,
Та й проклинає свою долю.

Переполох з сльозами й криком:-
"Будьте ви прокляті,війну хто розпочав!!!"
Сполохана крутилась під ногами кішка,
Та й пес Сірко покинутий, скавчав.


Рецензии
Болит, потому как неравнодушны ко всему происходящему. Низко кланяюсь!

Ольга Банасько   13.11.2016 20:47     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.