Хаза дош красивое слово

Хаза дешнаш кхоа ма делахь,
Цаьрца хьай дагара дийца ахь.
Дешан, аьлла доцчу шен хенахь,
Хан яьлча, д1а болу хьуна мах...
* * *
Ты не жалей красивых слов,
Пусть они людские сердца ласкают.
Слова, не сказанные в свой срок,
Значимость свою и ценность теряют.
(11.11.16.)


Рецензии