Серце закоханих

                СЕРЦЕ ЗАКОХАНИХ

Серце закоханих знає – чуттів глибших більш не буває,
Вони – то є світ навкруги, гра ніжності, див і снаги!
Той всесвіт їм славні співає і зорями шлях устеляє,
В якому, без зради і мли, в зцілуванні їх береги…

В любові – цвіт краю не має, вирує, барвить, устеляє
Солодкою хвиллю нуги – життя, які прагнуть жаги
До щастя, що вічно буяє. До долі, яка обіймає,
Сплітаються де райдуги, де двоє – безсмертні боги!

                Павло Гай-Нижник
                12 листопада 2016 р.


Рецензии