Весняна п сня

 
1) Я зростав і навчавсь на сопілці грати,
Та не було кому мені підспівати.
Я чекав все життя на кохану свою.
І тепер для тебе дістану зорю.
                Приспів
А на наше подвір`я прийшла весна
І взаємне кохання вона принесла.
І тебе на горі знов чекаю я,
Ти прийди на світанку,любове моя.
На трембіті заграє музика нам,
Почуття свої щирі тобі віддам.
Посміхнися ласкаво й промов мені:
«Гуцул гуцулку стрів лише навесні».
               
2)Зрозумій,одна ти моє серце краєш.
Дуже добре мені,коли ти співаєш.
Взимку я залишив русяву дівчину,
Щоб зустріти тебе,мою єдину.
                Приспів
3)Очі карі твої завжди в серці моєму.
Залишають печаль незбагненну.
Заспівай же мені, свою веснянку
Й хай лунає ця пісня з ночі до ранку.
                Приспів


Рецензии