А я кохаю тебе

           Приспів
1)Настала осінь,за ній зима. А в моїм серці живе вона.
Живе любов,моя єдина,мій кароокий,любий хлопчина.
Він дуже чиста,гарна людина. Й до нього манить мене та стежина.
Шлях до якої я не забуду та домагатися кохання буду.
                Приспів
А я кохаю тебе,кохаю-з ранку до ночі тебе чекаю.
Але мене ти не помічаєш,хоч про кохання моє ти знаєш.
Та все одно стану я твоєю й будемо разом,як ніч з зорею.
Неначе сонце весною сяє - так в моїм серці любов палає.

                Приспів
2)Лунає музика почуттів,в душі бринить пташиний спів.
Мені так добре поруч із ним-хочу назвати його своїм.
Мого кохання прийшла пора і покохала я Віктора.
А він мене все не помічає та кожен вечір іншу стрічає.
                Приспів
3)Як душа твоя вабить мене,врятуй же серце зранене.
А ти все ніби павич ходиш й чомусь до мене не підходиш.
Та я діждусь коли лід розтане й в душі твоєї весна настане
І зрозумієш,що та єдина це-я й зрониться з очей сльозина.


Рецензии