Не можна

А доля тебе знімає
Із шиї, як хрест натільний.
Я все ще тебе кохаю,
Та тільки тепер - ти вільний.

Я знов залікую рани,
Приклавши тебе на кожну.
Та слово "люблю", коханий,
Казати тепер не можна.


Рецензии