Ответ

"Це ж треба мати сатанинський намір,
чаїть в собі невиліковний сказ,
щоб тяжко так знущатися над нами,
та ще й у всьому звинувачувати нас!"
ЛіНА КОСТЕНКО

Над вами не знущатись - дуже важко,
От я тут є, між вами – «оккупант».
Сказав три слова – «оскорбил словами»
Та і по згоді поміж вами – «враг»
Я вже не знаю, що бы вам казати,
Щоб зрозуміли – ворог, це не так,
Хотів би жити я з розумними «друзями»,
Постійно ж: «чемодан-вокзал…» - от так.
 


Рецензии