Зранку у в конечко

Зранку у віконечко
Заглядало сонечко !
Сонечко проснулось,
Мамі посміхнулось)

Зранку у віконечко
Заглядало сонечко )
Сонечко за руку
Маму привело )

Мамі показало -
Подивись в віконечко )
А у те віконечко
Заглядало сонечко )

Радість заглядала -
З ранку у віконечко) !
Вже в руках штанці і шапка -
Так на двір збиралось сонечко )


Рецензии