Украинский Гарик 251

Український Ґарик 251

За мотивами І. Губермана

Коли збори відвідуєш шумні,
За язик наче бісики смикають.
Але люди бувають розумні
І такі, що багато базікають.


Оригінал

Когда сидишь в собраньях шумных,
Язык пылает и горит.
Но люди делятся на умных
И тех, кто много говорит.


Рецензии