Пiти - так просто... I непросто...

Піти – так просто... І непросто...
Я знаю. Я ішов не раз.
Піти – поезія? Чи проза?
Залежить все завжди від нас.

Хто посварився – помилився.
Хто усміхнувся – той мудріш.
А виграв той, хто замирився.
А хтось з емоцій вчинить вірш.

А що таке піти? Не вічні
розлуки наші у житті.
Нам ще не раз дивитись в вічі
тим, з ким розбіглися путі...


Рецензии