Ко верчн ка... Твой конец, он есть...

Ес ереви 2000 тари арач инкс индз хапел ем. Им мехкн мец э. Ес инкс индз струк ем дарцрел. Ес огнел ем шат азгерин,  ысксац анцял дарериц, чем узум говел инкс индз, байц османцинерн петк э иманан ес ем иранц тев ев тикунк егел. Тог моранан, анцял керпарн индз чи сазум. Порцутюнн верчи верчо амрутюн твец индз. Ев ес им карцикн ем асум инкс индз. Схалт ындунецир, арач кайли, ев верч ту лац у коцит. Ичвор скизб уни верч эл кунена. Им ахкат линелн им глхи мегаворутюнн э. Ете аствацн камена. иск ес гитем, вор аствац ка, ев нра камков ем ес цнвел, ев им Серн - им Аствацнн э. Авата инкт кез, кянкн анверч э, агтогн петк э лини ев арачавор ев бари, вочте хосков айл горцов. Аствац гнаати воч те ко воскин айл миткн азат у лусавор. Им ызор линел галисэ им камкиц. Ес карог ем хонар линел, байц аркан ес ем, воч те ду анпитан - брнакал. Ко верчн ка, имн им сиру хоскн э...


Рецензии