Назустрiч йшла така серйозна, або Пiдстава

Назустріч йшла така серйозна,
що я і сам серйозним став.
І бути мачо одіозним
я жодних вже не мав підстав.

Поводилася, як матрона,
і дуже стримана була.
І від кав'ярні до перона
підстав для глупства не дала.

Я був закутим, наче штучним.
Вона отямила мене:
«Я думала, Ви більш рішучий...»
...І хто той потяг дожене?


Рецензии