Безкрилий птах

                Приспів
А я немов безкрилий птах: смуток та сум в моїх очах.
І хмарне небо наді мною-й на самоті я із журбою.
Мене манила далечінь та в одному із сновидінь
 Лебідкою  я обернулась та соколові я зглянулась.

1)Мені так боляче тепер,бо увірвавсь лихий вітер
В моє життя й забрав кохання,-натомість він приніс страждання.
Враз роз`єднала доля нас –й настав для мене важкий час.
Твою любов вкрала зозуля,білява,гарная дівуля.
               Приспів
2)Я свою скрипку як візьму й заграю пісню єдиному,
В ній прозвучить мотив весняний  про те що з іншою коханий.
Хай ллеться пісня на долині й почуєш ти на полонині.
Ця пісня сповнена жалю, присвячується журавлю.
             Приспів
3)Не можу любий зрозуміти,як відтепер мені радіти,
Коли цілуєш ти іншую,в літах від мене молодшую?
Тебе у думах обіймаю,а на людях тебе минаю.
Тебе зозуля розважає,мені ж-увесь час докучає.
 
                Приспів
4)То ж пам`ятай же мій жаданий:мені ти більше не коханий.
З часом мине у мене туга й знайду собі вірного друга.
Пізнав оманливе кохання,що принесло лише страждання
Я стала іншою.Біль пройшла й справжнє кохання я знайшла. 
                Приспів


Рецензии