Лiтати в небi

Чому на небо
Лiтать не треба?
Тому що мусять
Летiти душi
Туди, за хмари,
Аби не марно,
Коли вже тiло
Дуже змарнiло,
Коли вже сердце
Геть чутно б'ється.

А ще до неба
Пташки лiтають,
Вони схiд сонця
Там зустрiчають.

А як же люди?
Їм пил остудять
Любовi чари,
Що, наче хмари,
Спочатку зовсiм
Закриють сонце,
А потiм, годi,
На небосводi,
Злетять над нами,
Немов крилами,

I будут в небi
Нiчнiм лiтати
До сходу сонця,
Мов янголята.


Рецензии